Citiraj:
Autor trouble
Pa većina onih koji imaju IQ veći od Ping pong loptice ili tablete šumećeg aspirina C će također postupiti po logici,zar ne?
Nije stvar sta ja moram ili ne moram,stvar je logicnog odabira.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
|
Kaj, po nekakvom logičnom odabiru svi bi trebali onda uzimat najnoviji i najjači SD? Pretpostavljam da sad kad izađe 835 svi mobovi s 820 unutra će postat stare krame. Te će se ih trebat riješit u najkraćem mogućem roku jerbo imaju lag, sporo se pune, antutu im je za kuki, nanometri ovo ono... Osoba inteligentnija od magle će zaključit da je to glupost. Tak da dopustiš i drugima koji ne bacaju drkicu na antutu testove da postoji mogućnost da i neki drugi proc mimo SD ekšeli može imat odlične performanse in RL. GPU na kirinu je za kurac? U odnosu na SD je. Što to meni znači koji igram candy crush i solitaire? Baš ništa. GPU obavlja svoj posao kak treba za moje potrebe. Da po cijele dane igram igrice na mobu, vjerojatno bi pročitao prvi review po izlasku Mate 8 i zaključio da to nije mob za mene. No ja sam u svim reviewima pročitao da mob ima tacnu od ekrana, vrhunsku bateriju, odličan zaslon i jebeno fluidan rad. Sve što MENI treba. Ima kameru ne vrhunsku al za moje potrebe sasvim dovoljnu. Čak je i grafika na reviewima vrtila sve i svašta bez problema. No to mi je zadnja rupa na svirali. Na koncu konaca, zašto te to toliko jaše? Meni radi dobro, u čemu je problem? Čemu indirektno vrijeđat sve bez ultimativnog SD u mobu? Ok, ti si takav, no nije baš normalno.