Citiraj:
Autor Halos
Toroop - ak ti je fkt 20 god, nema tebi kraja  , samo se nedaj, ne znam ovo za gusenje i to, ovo sam ostalo skuzio, kako god bilo nemres iz svoje koze, respekt i sretno(!)
Da ti bude malo lakse, skljoca mi i kuk nekada, al fkt se ne vidi to sve, al trpim godinama bolove i sada vidim da se fkt moze, prioritete sredis i rokas.
|
Rodjen 10.10.1996 u 3 sata ujutro i 15minuta ravno! Ovo za gusenje, znam da pisem romane bezveze i da nikog nije briga ali mozda nekome tko procita pomogne da nastavi dalje bez obzira na sve.. ugl, muku sam mucio sa krajnicima i astmom i odjednom sam poceo kasljati krv i to je trajalo cca 10dana (da znam trebao sam ici k doktoru, ali jebiga, naviknes se kada nekih 15 godina zivis s tim) i nakom tih deset dana sam se probudio jedno jutro i nigdje ni od kuda grlo mi se zacepilo tj krajnici te sam dobio napadaj astme (fun fact: ni jedan lijek ne funkcionira, probali smo sve) i poceo sam padati na pod i kasljati da bi doslo do toga da su mi se usta i grlo napunili krvlju koju niti sam mogao pljunuti niti progutati a krvario sam iz pluca i grla sve vise. I nekako sam nakon 2 minuta treskanja kao riba na suhom uspio prodisati i otvoriti grlo... I dalje krvarim iz pluca svako toliko, grlo je za sada okej. Operacija kao operacija je trajala cca 3h, vadili krajnike, nesto drkali po grlu, nisu mi ni rekli sta. Drugi dan kada sam se osvijestio su mi na zivo rezuckali po grlu i cistili pluca od svacega unutra. Ceka me jos minimum 5 odlazaka u bolnicu i lezanja u krevetu uz pretrage i analize, jer doticna gospoda ne zna kaj mi je sa tijelom i zasto ode u self destruct svaka tri cetri mjeseca. Nit pijem nit pusim nit se drogiram, sportas cijeli zivot haha.. ali sta je tu je. Ide se dalje.
Naravno da se sve moze! Samo je bitno u glavi ostati jak i srediti si zivot, sve ostalo bu lako.

Hvala!
Citiraj:
Autor Drug Brko
Od danas, ti si moj heroj... bez zejebancije. Svako dobro i da se oporaviš čim prije i stučeš te WRove koji nisu u Overclockingu Celerona nego malo ozbiljnije stvari
Znam ljude koji su ostali bez pola malog prsta na lijevoj ruci pa su prikovani za krevet i ne mogu niš radit zbog teške povrede prilikom krađe drva iz državne šume.
A tebe doslovno Te-osamdesčetvorka pregazi, skrpalo te i u teretani na noge guraš 320 kg, par tjedana nakon što su medicinske sestre ti pomagale prilikom ustajanja iz kreveta.
Da nisi ti T-1000 možda  ?
Svaka čast. Moj naklon i kapa do poda.
|
Hvala puno!
Haha a sta da ti kazem, ne znam, jace je od mene i nema te stvari koja bi mene zaustavila, to je tako.
Nego, nemoj se smijati ili misliti da sam cudak, ali sta je T-1000?

haha
Hvala jos jednom!
@Bubba hahaha tocno sam se ponadao da ces reci da imam i da onda mogu reci da te znam! Haha