View Single Post
Staro 28.02.2017., 22:14   #2158
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Ako je istina to za @gulsa, onda me ima, al po prafilnoj, mozda bi bilo problema vezano za tehniciranje..
Ovo za zenu.. ... (guls, zajebancija )

Stari, drzi se, ti si u tezoj i za psihu jacoj situaciji od mene kako god okrenuo, al budi primjer za one koji su u slicnoj sit kad si vec mentalno dovoljno jak za to sve. Nema druge nego pumpanje i borba na najjace i ono, svi smo na neku stranu u problemima(ili ih ne vidimo..jos, itd, da ne potpirujem dodatno) al ako si mentalno jak barem je borba moguca i tu je taj "grind". Nemre se obicno nitko poistovijetit sa takvim problemima zato ono, nemoj ocekivat da te netko razumije, to s kicmom je posebna prica, al borba .
Kad copis formu javi se budemo neki trening bacili, ponesi reket..

Ma kažem ti, @Guls je PRO u usisavanju, samo kaj ga u zadnje vrijeme nema nešto, bi'će da ga je žena natjerala da i oko kuće pomete hjao ima čovjek da se naljuti na mene hahahah

Ma svatko od nas vodi svoju borbu, i svatko od nas se s istim bori na svoj način. Kako mi je rekla doktorica, da je bilo tko drugi imao takvu ozljedu kao ja na licu mjesta bi ostao invalid od vrata na dolje. Ja sam imao velike sreće da sam imao jaka leđa kada sam pao pa me to sačuvalo, ali tada, opis je nemoguć. Doslovno sam u momentu izgubio sav osjećaj u nogama i rukama, nisam se mogao mrdnuti. Sve je otišlo k vragu. I onda kao za inat nakon što sam odradio sve moguće za leđa i kada su vidjeli da nema pomoci, da se vratim u gym da podignem mišiće i da mogu makar privremeno hodati. Ali vrag nije dao mira i ubrzo nakon što sam prohodao i krenuo normalno trenkati i jesti, život me udario i umalo se ugušio u vlastitioj krvi pred roditeljima u 6 ujutro -.- i onda još dva puta nakon toga u roku od 3 tjedna... izbilo život iz mene...
Ali znaš šta je fora? Ne dam se preživio sam prometnu, preživio sam napadaje astme, preživio sam sve što je dosaddošlo pred mene, a ono zadnje obećanje koje sam sebi rekao, jest bilo, da ću se vratiti jači i bolji, i da ću na kraju dana izaći kao pobjednik, i da ću stati na binu i znati da sam skinuo svjetske rekorde, koliko god to nerealno sada izgledalo i zvučalo. Ali eto, danas prvi leg day i na leg pressu 320kg lagano, čučanj djeluje poprilično dobro, forma je tu, mobilnost će biti tu kroz koji tjedan, a onda krecem jako! (a ono baja nisam trenirao mjesecima i prošao kroz tonu sranja haha)

I može, zašto ne, taman kroz mjesec dva kada se vratim u formu i 3xBW čučanj i DL i da, a ovaj, budeš me naučio kako da zviznem minimum 200kmh servu?

EDIT: @Bubba - imaš li fb? točno sam danas tu sliku gledao na fb-u

Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 28.02.2017. u 22:21.
Toorop je offline   Reply With Quote