Citiraj:
Autor Toorop
Ma kakvo tehniciranje, reci ti meni koliko brzo možeš usisati kuću? @Guls je rekorder, 20minuta mu treba! Još i pospremi za ženom
To je to! Tu smo negdje  meni je lijeva noga kraća 2-3cm od desne zbog puknuća zgloba i doktora koji je rekao da držim nogu u zraku dva tjedna i bude prošlo  i sad mi zbog toga cijela lijeva strana pada (zanimljivo je vidjeti na snimkama čučnja kako mi šipka na lijevoj strani pada dobrano haha), hernije diska, isto tako gadna skolioza i totalna deformacija kralješnice, otisao na operaciju, na razno fizio vježbe, kiropraktičari, lomili mi sve u ledjima i reče neki doktor specijalista ili ćeš u teretani do kraja života biti ili si uzmi kolica odmah  i onda specijalci iz pule, kada sam pred tri mjeseca skoro umro, mene zatvore u bolničke krevete i bez gyma... u kolicima sam išao kasnije na operaciju i ostala sranja jer nisam mogao hodati. Čim mi se mišići u leđima popuste cijela kralješnica počne padati i presavijati se -.- ali eto fala bogu, kreće se lagano, drugi trening mi je danas bio, i nadam se ostati zdrav i čitav dugo vremena...
|
Ako je istina to za @gulsa, onda me ima, al po prafilnoj, mozda bi bilo problema vezano za tehniciranje..

Ovo za zenu.. ...

(guls, zajebancija

)
Stari, drzi se, ti si u tezoj i za psihu jacoj situaciji od mene kako god okrenuo, al budi primjer za one koji su u slicnoj sit kad si vec mentalno dovoljno jak za to sve. Nema druge nego pumpanje i borba na najjace i ono, svi smo na neku stranu u problemima(ili ih ne vidimo..jos, itd, da ne potpirujem dodatno) al ako si mentalno jak barem je borba moguca i tu je taj "grind". Nemre se obicno nitko poistovijetit sa takvim problemima zato ono, nemoj ocekivat da te netko razumije, to s kicmom je posebna prica, al borba

.
Kad copis formu javi se budemo neki trening bacili, ponesi reket..
P.s. prodajem kosmodisk od stare, ponude na PM(nekoristen, nema bad sektora, stock bios)