Citiraj:
Autor Halos
Koja djecurlija. Hahaha
Vorda, pusti sad tenis, kolko ono tehniciras?
Zajebavam se, al vidite kuda vodi to.
@toroop - nemam papir sad da ti pretipkam, nesto 4.,5 .prsljen, znam da na ruku opipam "jastucic" izmedju dva kraljeznjaka kad se uspravim, nekad osjetim bol u lijevoj nozi, kicma u s, jedno rame nize, ljevo koljeno propada(povezano sa kicmom). Al da me sada netko vidi nebi mi vjerojatno nista od toga povjerovao. Dugo se mucim sa kicmom, poslje cucnja sam znao hodat nagnut na jednu stranu itd., sjedenje i genetika su me sje al nema predaje, ove godine dominacija. Nista tenis i to.. 
|
Ma kakvo tehniciranje, reci ti meni koliko brzo možeš usisati kuću? @Guls je rekorder, 20minuta mu treba! Još i pospremi za ženom
To je to! Tu smo negdje

meni je lijeva noga kraća 2-3cm od desne zbog puknuća zgloba i doktora koji je rekao da držim nogu u zraku dva tjedna i bude prošlo

i sad mi zbog toga cijela lijeva strana pada (zanimljivo je vidjeti na snimkama čučnja kako mi šipka na lijevoj strani pada dobrano haha), hernije diska, isto tako gadna skolioza i totalna deformacija kralješnice, otisao na operaciju, na razno fizio vježbe, kiropraktičari, lomili mi sve u ledjima i reče neki doktor specijalista ili ćeš u teretani do kraja života biti ili si uzmi kolica odmah

i onda specijalci iz pule, kada sam pred tri mjeseca skoro umro, mene zatvore u bolničke krevete i bez gyma... u kolicima sam išao kasnije na operaciju i ostala sranja jer nisam mogao hodati. Čim mi se mišići u leđima popuste cijela kralješnica počne padati i presavijati se -.- ali eto fala bogu, kreće se lagano, drugi trening mi je danas bio, i nadam se ostati zdrav i čitav dugo vremena...