View Single Post
Staro 28.02.2017., 21:07   #5460
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Blago tebi, tu već više od mjesec dana nema nikakvog telefona a szk valja bureke...
Hah vidim isti kvart, sami problemi. A ništa ja šaljem uredno svaki mjesec za umanjenje uopće me ne zanima, a reko sam im prijavit ih HAKOMu onda fino neću plaćat niti jednu uplatnicu dok se spor ne riješi pa da vidimo hoće i onda bit ovako spori ko i sad.

Router mi je promjenjen router već 3-4x uvijek isto šušti kad pričam na telefon i to dok sugovornik izgovara riječi šuštanje se čuje tih i vrlo je iritantno. Prošli mjesec sam imao problema sa sva tri paketa i umanjili su mi nevjerovatnih 30kn samo račun, naravno da sam slao pritužbu da je cijena nerealna jer su mi inače znali poslat za takve slične kvarove kad su sva tri paketa u pitanju račun po 5kn, ali ovaj put mi nisu mi ništa pametno odgovorili, a ja račun naravno neću platit pa ako isključe HAKOMu šaljem cijeli slučaj pa nek se s njima kače. Ja sam sa svoje strane sve testiro znači novi kabel, posudio sam telefon koji sam prethodno kod kolege na t-comu testirao i kod njega se čuje čisto kao i preko mobitela kad je dobar signal i još je super to šta je žični telefon koji ne treba struju nego samo ukopčaš i to je to, tako da sam tu eliminirao neke frekvencijske i ostale smetnje koje bi mogle biti uzrok kao kod bežićnog telefona kojeg trenutno koristim.
Nitko me ne zove već tjedan dana u vezi prijave kvara, a kao bilo je da je do mene i to do žice telefonske koju je promjenio tehničar u četvrtak i rekao da je sad nazvao je par puta i pričao sa nekim kolegom i kaže to je to sad ne šumi. Ja budala umjesto da sam i ja odma probao, probao sam tek kada je tehničar otišao i zamisli potpuno ista stvar, ne znam jel taj tehničar gluh il šta, zato sljedeći put samo da vam sugeriram odmah vi provjerite sve to šta vam je radio nemojte ko ja nasjest da sve je ok na riječ tehničara pa tek kasnije vidit da je ustvari sve isto kolko god profesionalan i kulturan tehničar bio jer oni će vam reći ono klasično ako opet budu problemi nazovite pa prijavite opet, a svi znamo kako student tehnička podrška na amisu brzo djeluje i opčenito taj cijeli proces ponovnog prijavljivanja kvara. Ali dobro nećemo sad njih pljuvat ipak nisu samo oni krivi zbog ovog šta se dešava već sama kvaliteta amis-a koja je od kako je vip preuzeo pala na dno dna i očito je ko dan da lagano ubijaju amis.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 28.02.2017. u 21:17.
Thermaltake je offline   Reply With Quote