View Single Post
Staro 10.11.2005., 16:26   #33
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Originally posted by Dawar dk
Ak hoces mp3 kupi engage imam ga ja i sve super više ne kupujem nikaj kaj nema symbian. Nije više skup za ono kaj nudi jedino je malo velik no neces ga kad ti crkne morat drzat u ladici na tavanu nego ces moc nadograđivat kuću s njime ak ti fali cigla i btw baterija u ngageu je sranje ja imam 2 i moram ih punit svaki 2 ili 3 dan a ako igram ili slusam mp3 svaki dan. Ali cu si kupit bateriju iz ngage qd jer je puno jaca.
To je riječ
Mmmmm, nebi dao svog N-Gagea za neznam ni ja koje pare, 256 Mb-a kartica, i na nju stavio sigurnosne kopije igara: Tony Hawks pro Skater, Elder scrols travels: the shadow key, i Colin McRae rally 2005.....i hrpu MP3-ca.....zvuk je zakon, stereo naravno, bolji nego na nekim MP3 playerima od 300-400 kn (ona sranja što u Japanu dobiješ uz prašak za veš ili u smokiju )
Da ne govorim kolko mi dobro dođe N-Gage na putu do škole, slušam mjuzu i igram Tony Hawk, i tako sat vremena do škole....
Ok, malo previše skrećem sa teme.....
D500 je također fin mobitel, no meni previše šminka, nebi ja to mogo imat, a K750i....e to je prava stvar
A što se tiče 3310, kao što je netko rekao, nenadjebiv mob, moro mi je 4 puta niz stepenica past, i jednom u skate-parku iz đepa da bi prestao radit mikrofon....
GoGzS je offline   Reply With Quote