Citiraj:
Autor Jerry_nidžo
Support ne funkcionira.
NA facebook stranicama nema nikakvih ažuriranja od admina godinu dana, javljaju se korisnici hostinga puni zlobe
evo jedne facebook stranice
A ovaj drugi server na facebooku nema ažuriranja 2 godine
Probao sam i preko FTP-a FilleZilla spojit se na server no ni to nije pomoglo.
A ovo s wp-adminom računao sam da su me blokali nebi imao pristupa ni ovdje.
No više mene muči to što se istovremeno na 3 različita hosta isti problem.
Možda mi to blokiraju antivirusi ili što drugo
NA tvoj prethodni post o 000webhostu, i hostingeru da sam najprije i bio na hostingeru, no oni nemaju SMTP protokol pa sam ih prekrižio.
A vidim kad se idem prijaviti na 000webhost preusmjerava me na hostinger znači da su postali jedna duša jedno tijelo
|
Normalna situacija kod free hostinga. Čak i kad je sve super, nikad ne znaš kad će provideri odustati i ne možeš im ništa. Uz to, ne shvaćam nadrkane korisnike koji ostavljaju komentare pune zlobe, bilo je džabe, koristio si neko vrijeme, budi zahvalan na tome, a sad se snađi.
Ja sam inače već desetak godina na istom hostingu (domaćem). Neću ga reklamirati, zabranjeno, ali mogu reći da nikad problema nije bilo. Kolega me prije dvije godine zabrinuto u 3 u noći sa subote na nedjelju texta da je web pao. (Neš weba, ružan ko vrag i ovaj moj još nema pametnijeg posla u to doba noći neg ići na web firme, al dobro sad.) Pronađem poruku tehničke službe o najavljenom održavanju. Za pet minuta se sve diglo. Dvaput kontaktirao tehničku podršku. Jednom u sred noći. Dobio odgovor za desetak minuta, jasan i točan. Za tih nekoliko stotina kuna godišnje savršeno.
Inače su jedine dobre free stvari na svijetu Linux, Irfanview i seks. Sve ostalo je bolje platiti.