Citiraj:
Autor Dottore
Je li izašao zapravo SD835? Da li znaš tko će ih zapravo dobiti? Malo pucaš na visoko nepostojeće. Qualcomm ne radi sam, nego već sa Samsungom. Već znamo da u Europi nećemo vidjeti SD835 i samo US dobivaju.
|
Izašao ili ne nije bitno,ono šta je bitno je da je to ista generacija telefona. Znaći kad ćeš za mj dana odabirat flagship,moći ćeš birati između Kirina 960,SD835 i Exynosa.
Qualcomm ne radi sam....dobro i? Ne kužim poantu ovdje.
Samo US dobivaju? Znači Sony će u top Xperije trpati šta? Xiaomi u Mi6 šta? HTC u modele 11 šta? ZTE u Axon 8 šta? OnePlus u 4 šta? Mediatek?
Citiraj:
Autor Dottore
Slažem se da Kirinov GPU slabiji, ali tko to zapravo primjećuje osim po Antutu testovima??? To je nebitno u cijeloj priči. Qualcommova tehnologija brzog punjena me NE zanima. Najbolje je pokazao iz OnePlusa Dash i Googleov PD.
|
Primjećuju oni koji se igraju. Možda i preko antutua. Zašto? Zato kad već daju 700-800€,žele najbolje. A ono što je svijet vidio u prošlogodišnjem flagshipu ne uljeva povjerenje:
Citiraj:
This is where things didn't go as peachy, and for once - the GPU benchmarks were right. The Huawei P9's GPU is weak, and there is no going around that. Angry Birds 2 has bottlenecks, Angry Bird Pop as well, Monopoly freezes to render graphics, too. And those aren't even among the demanding games some people prefer to play.
|
Glede DASH-a i Googla...jel oni rade brzo punjenje za Huaweei? Fakat ne kužim....
Qualcommovo punjenje tebe ne zanima? Tko si ti BTJ? Ako tebe ne zanima,zanima milijarde drugih.
Citiraj:
Autor Dottore
Ja ne vidim razliku SD810 i SD820/1 u radu. Instaliranje, update appova i korištenje ne osjetim uopće.
|
Opet kažem,ti si ti a milijarde ostalih su milijarde ostalih.
Tako i ja ne kužim skvićanja oko kamera kad ne razvijam plakate za zgrade iz snimaka mobitelom,ali postoje oni koji rade. Jbiga.