View Single Post
Staro 27.02.2017., 10:38   #3733
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nažalost, kao što sam objasnio davnih dana pa bio napadnut od strane nekih shillova, u multimilijunskom biznisu je ovo sasvim normalna pojava.

Ali zanimljivo je kako svi volimo kad ucjenjujemo Telekome i pretimo raskidom ugovora nebili se ogrebali za kakav popust na uslugu ili mobitel i nemamo niš protiv kad nam netko tako ponudi recimo S7 4000 kuna ispod cijene samo da ostanemo. Onda je sasvim u redu.

Ali kad Intel ponudi specijalnu ponudu nekome, e onda je to kurvinska firma koju treba ubit i zapalit. Da, kurvinska je jer nitko nije tebi/meni niš ponudio pa nas je kao jako briga za AMD i jadne inženjere njihove.
Ali osobno nas nije briga za zaposlenike VIPa kad smo ih otkantali i prešli na T-Com jer smo čopili jeftinijd neki flagship mobitel.

Stvar je ista, samo se razlikuje u nekoliko nula. Pa bih molio da ne krenemo u neke rasprave visokog morala jer ako krenemo od sebe, mogli bi se utopit u govnima.
to sto se ovakava intelova praksa dozivljava kao normalna pojava ne znaci da je normalna pojava, znaci samo da nam drustvo ili dio drustva ima iskrivljene vrijednosti.

presude odnosno kazne za slicne "normalne pojave" su bile mli/bilijunske

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Intel nudi tako i to je njihova politika. Na dušu i savjest kupcu kome će se okrenuti.
tocno tako, samo problem je sto manji br.ljudi zna mucnuti svojom glavom i pogledati par koraka unaprijed ili pogledati vecu sliku

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 27.02.2017. u 10:51.
Gigi1 je offline   Reply With Quote