Citiraj:
Autor FRipper
Pa dobro, to su tvoje želje. Nažalost zakon nije na tvojoj strani, ali vjerujem da bi ti svaka trgovina izašla u susret jer si jedinstven :P
|
Ja ne vidim kako zakon nije ne mojoj strani.
Citiraj:
(1) Kad je prodavatelj predao kupcu jamstveni (garancijski) list kojim proizvođač jamči ispravnost stvari u tijeku određenog vremena, računajući od njezine predaje kupcu, kupac može, ako stvar nije ispravna, zahtijevati kako od prodavatelja tako i od proizvođača da stvar popravi u razumnom roku ili ako to ne učini da mu umjesto nje preda stvar koja je ispravna.
|
Ti smatras da se ovdje podrazumijeva kako dvije boldane stvari ne moraju biti iste?! Dakle, zakon me stiti na nacin da ako preda bicikl mogu dobiti flajšmašinu u kontri, po tvojem tumacenju?
Jer ako to nije tako, stvar koju sam predao nije ista kao stvar koju sam dobio ispravnu, jer je refurbished proizvod, koji je posebno, jasno i vidljivo deklariran kao takav, a ja takav nisam donio na servis.
Ja zaista ne vidim koliko to tesko mora biti za shvatiti, iskreno.
Citiraj:
p.s. nisu to fore od ADM-a, već od proizvođaća koji tako diktira ovlaštenom servisu.
|
Ja sam kupio u ADM-u, pa sto se mene tice, to su njihove fore, a snosaj njih i proizvodjaca/distributera/šanera me uopce ne interesira.