View Single Post
Staro 27.02.2017., 08:50   #2512
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Pa dobro, to su tvoje želje. Nažalost zakon nije na tvojoj strani, ali vjerujem da bi ti svaka trgovina izašla u susret jer si jedinstven :P
Ja ne vidim kako zakon nije ne mojoj strani.

Citiraj:
(1) Kad je prodavatelj predao kupcu jamstveni (garancijski) list kojim proizvođač jamči ispravnost stvari u tijeku određenog vremena, računajući od njezine predaje kupcu, kupac može, ako stvar nije ispravna, zahtijevati kako od prodavatelja tako i od proizvođača da stvar popravi u razumnom roku ili ako to ne učini da mu umjesto nje preda stvar koja je ispravna.
Ti smatras da se ovdje podrazumijeva kako dvije boldane stvari ne moraju biti iste?! Dakle, zakon me stiti na nacin da ako preda bicikl mogu dobiti flajšmašinu u kontri, po tvojem tumacenju?

Jer ako to nije tako, stvar koju sam predao nije ista kao stvar koju sam dobio ispravnu, jer je refurbished proizvod, koji je posebno, jasno i vidljivo deklariran kao takav, a ja takav nisam donio na servis.

Ja zaista ne vidim koliko to tesko mora biti za shvatiti, iskreno.

Citiraj:
p.s. nisu to fore od ADM-a, već od proizvođaća koji tako diktira ovlaštenom servisu.
Ja sam kupio u ADM-u, pa sto se mene tice, to su njihove fore, a snosaj njih i proizvodjaca/distributera/šanera me uopce ne interesira.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote