Citiraj:
Autor Wolverine
Pa nije ''više oštećena'' nego što je bila, ova radi zar ne?
Mislim fakat smo se razbahatili s tim pizdarijama oko reklamacija u zadnje vrijeme.
I koji to bundle ima s tom grafom?
CD s driverima? Kapice na videoizlazima? User manual? 
Da ne spomenem kako gro ljudi na reklamaciju donese komponentu u plastičnoj vrećici.
Da li je dobio karticu jednakih ili boljih performansi u odnosu na reklamiranu? Je
Da li je dobio novo jamstvo od 36mj? Je
Ne branim ADM, već zdrav razum u ovom slučaju.
|
Ako nemaš kutiju pala je vrijednost kartice.. ja prvo tražim kompletni bundle kad kupujem polovno (orignal kutija, kabeli i sve ostalo) i takva ima prednost nad onim koji prodaju karticu u vrećici. Refurbished? Ne hvala. Takvu ne bi polovnu kupio nikada. Pogotovo ako nema gare.
Ako sam je odnio bez ogrebotina i sa svim kapicama takvu hoću nazad. Nema to veze sa razmaženošću, da probam vratiti u roku od 14 dana bez takvih stvari rekli bi - nema veze, to je samo bundle....? Ogrebotina, ma nema veze... budemo to mi spustili cijenu pa prodali.... Možeš misliti.
I nema boljih performansi ako kupac ne pristane jer ako nije identična ima prava na povrat novaca što bi ja u slučaju refurbished kartice i automatski zatražio jer je - refurbished.
Postoji razlog zašto takva kartica kad se prodaje nema kompletnu garanciju . Stopa krepavanja refurbished je mnogo veća nego kod novih.
Ti imaš svoje, ja svoje.. meni je estetika bitna, tebi možda nije... Ja čuvam kutije i bundlove svih stvari koje sam kupio, ti možda i ne...