Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 25.02.2017., 11:09   #35167
MeanBoss
|CTS|MeanBoss|
Moj komp

MeanBoss's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Igneos Eructid Pregled postova
Prije misec dana sam u konzuma kupio neki nji'ov mix, cevapi i pljeskavice. Uzas, uzas, uzas...ne preporucujem nikome!

ali neki vrag me tenta, i prosli tjedan uzmem isto u konzuma podravka cevapcice. Jebate led! Preporod u odnosu na konzumovo smece. Meki ko dusa, starome i meni za rucak taman uz pomfri.

I onda sam jucer isao ponovo, ali su svi bili rasprodani, pa sam uzeo opet podravka, pljeskavice, i teglu zvijezda majoneze. 50kn. Fino zlicom zagrabio majonezu i namaza na kruh, pofriga pljeskavicu, i temra, mogu vam rec, ko da jedem hamburger iz fast fooda, cak i bolje. Jedino mi krivo sto nemam mikrovalnu, da mogu zagrijat kruh prethodno.

Uglavnom, kapa dolje podravki, nisam ocekivao ni priblizno ovakvu razinu kvalitete.

P.S. Vidim da se ovdje uglavnom prica o mesini, ali ja kad imam para u konzuma uzmem pusice, odlicne su. Pogotovo za nas dva doma bez zubiju. Za gust uzmem praline, ne one sa zeleom vec obicne i odlicne su, a kad sam bas sirotinja potkraj miseca, uzimam roladu, sa kakaoom, svijetlo zuto pakiranje, vrh je...
Ja nekidan u konzuma kupio one pakirane banjalučke ćevape.. Odavno nisam boljih vidio, lagano na gradela, idealni i okus i veličina i sve.. Ostali točno ko na slici!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
MeanBoss je offline   Reply With Quote