View Single Post
Staro 24.02.2017., 22:26   #5458
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Imam već neko vrijeme problema sa VoIPom na amis 3u1 optici, problem je taj da kad sugovornik nešto govori u slušalici se čuje tiho šuštanje. Probao sam drugi kabel, drugi telefon ovaj put žični koji sam prije nego sam ga kod sebe spojio isprobao kod prijatelja koji je na t-comu i zvuk je bio čist no kod mene i dalje po tiho šušti. Inače ne telefoniram često više to roditelji rade, ali kad recimo pričam sa rodbinom koju ne viđam tako često znaju razgovori po 20ak min. trajat i jedno vrijeme mogu onako prožvakat to šuštanje no nakon 10 min. već počne bit užasno iritantno. Mjenjali su mi router već 4x u vezi tog i svaki put isto, plus još dodatni problem sa novim routerom kad dođe, klasika. Očito nije do routera onda predpostavljam, pa me zanima ako mi netko može reć od ovih koji imaju 3u1 optiku da malo bolje poslušaju kad pričaju sljedeći put na telefon pa mi kažu da li imaju isti problem, da li je to možda globalno neko šuštanje ili je to samo kod mene. Tehničar mi je jučer bio i izmjerio šumove i kaže da je sve čisto, tako da stvarno više ne znam, sa svoje strane sam sve probao šta se dalo.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 24.02.2017. u 23:23.
Thermaltake je offline   Reply With Quote