View Single Post
Staro 24.02.2017., 02:32   #4963
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Pa dobro koji paket usluga sada koristis ? Sta ti pise na korisnickim stranicama ?
Stvarno nebih znao, nisam ni vidio ugovor niti sam ga potpisivao.
Morat cu sve provjerit

Citiraj:
Autor vacs Pregled postova
https://www.hrvatskitelekom.hr/predstavnici

ispuni podatke i cekaj da ti se javi pa vidi cijene...zanemari ovo sto pise na stranici, prodajni predstavnici imaju svoj cjenik i moze ti max3xs paket srediti za oko 220kn, dodatni prijemnik za 30ak kn, sportski paket za 5 ili 15kn ovisno kakve je volje...a mozda i jos sve jeftinije, takoder lako moguce da su ti preko ht dostupne vece brzine nego preko optime (iako je ht vlasnik i njih), uglavnom te ne kosta pitati

reda radi usporedbe, na stranici je max2s paket najmanji paket i kosta 225kn + 10kn turbo opcija, sadrzi 60min i to je to...a preko predstavnika, sluzbe za zadrzavanje korisnika (ako si stari ht-ov korisnik) ili agenta u t-centru kad naglasis da prelazis sa drugog operatera k njima mogu ti dati max2xs koji sadrzi telefon, flat internet, flat fiksni i 1000min mobitela za 168kn + 10kn dodatnu brzinu koliko ti linija podrzava...ista stvar vrijedi i za max3xs paket samo ne znam napamet koja je tocna cijena pa eto pitaj
Popunjeno, hvala
webstartm je offline   Reply With Quote