23.02.2017., 17:15
|
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Citiraj:
Autor markotornic
update
dok čekam odgovor na mail zovnem ponovo prodaju, sada me usmjere na tel 1317 za postojeće korisnke. Tako mi lik kaže da zaista nema potrebe mjenjati recivere već ako i samo ako bude potrebno promjeniti modem. Nedugo zatim zove me Bnet, tehničar, u svezi moga mail i potvrđuje da nema potrebe dirati recivere, a možda niti modem ali izrićito ne recivere. Ja mu kažem da se zahvaljujem i da mi je to isto rekla prodaja na 1317 koje je ponovo napravila zahtijev, a i stavila napomenu da se TV ne dira. Reko super. Danas zove tetka za dogovr tehničara za promjenu modema, kažem ok, i onako ovlaš spomene promjenu recivera. Molim? Cijelu priču joj pričam i kaže ona nemre ništa jer na papiru piše zamjena i ona samo popunjava raspored tehničarima. Koje j....na firma. Ide mail na upravu jer rade budale od ljudi. Korisnik sam od prvog dana ali kako stvari stoje odoh ako treba i bez interneta. NIje problem više niti connaxa već principa
|
..mala digresija, prije par dana sam dobio novi ugovor na kojem uredno piše da ostaje SD prijemik i da nema zamjene recivera.
|
|
|