View Single Post
Staro 23.02.2017., 11:49   #786
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
O moj bože.
Znači panasonic tvrdi istu priču od početka ove teme: ovo je sve smeće, sranje, nema tu poštenja, svi su tu da nas zajebu.

E sad vidi vraga, ipak je sve dobro funkcioniralo od sedmog miseca 2016., gledam tamo postove, svi zadovoljni, svima funkcionira sve, ovi uredno odgovaraju, sasha je super, što je najbitnije, svi ga volimo, on nam daje popuste, rješava komunikaciju...
I to je trajalo sve dok nisu sad otišli na "godišnji", očito je došlo do restrukturiranja, promjena u načinu shipmenta, što li već, čime se zapravo mijenjaju pravila firme na gore, odnosno firma propada (možda i svađa čak).
E sad odjednom sasha ne valja ništa, on je muljator, seronja, balkansko smeće koje je došlo samo čupati pare itd itd.
A panasonic je napokon doša na svoje. To je isto ko i oni ljudi koji viču: smak svijeta, smak svijeta, pa kad se jednom desi....reka sam vam.

Uglavnom, molim te, kad već komentirate, držite se bar vremenske crte, a ne čovika razapinjati.

Evo gledam tamo postove, svi zadovoljni, a sad odjednom sve to ne valja.

I sam sam kupija 5 mobitela, svi savršeni, još uvik.
Da bi čovjek riječ rekao. Tu bi se podvukla crta po tom pitanju razapinjanja kolege i to od onih koji nisu ništa kupili sa Grossoshopa i na "kojima nije zaradio".

Da nebi netko odmah skočio pa dobio ideju da administracija foruma isto ima koristi i dobiva pak pinku od Saše ili da ga mod brani. Firma je otišla u kurac. Ni prva ni zadnja. Dok je radila dobro, radila je i svi su dobili dobre mobitele za malo para. Tad je Saša bio legenda i kralj. Sad je žmukler jer zarađuje na tuđoj nesreći.

Ako dokažete da je Saša znao da će se ovo desiti i da vas je namjerno zajebao za garancije, Saša će dobiti ban od nas, a vi dižite privatne tužbe.

Ako to ne možete dokazati da je znao za ovo, onda ako mu se ne mislite ispričati za ove napade, najmanje što možete je da ga ne razapinjete tu po temi i to ekipa koja NIJE ni centa dala Grossoshopu.

Eto, mali apel s moje strane.
Brko je offline