Citiraj:
Autor listerstorm
"Valencia pokradena usred Valencije: Pogledajte kako su suci pomagali Realu da ne izgubi od 15. momčadi lige"
http://www.index.hr/sport/clanak/val...ge/952305.aspx
"Sudac nije svirao čak dva kaznena udarca za domaćine. Također, trebao je isključiti i Varanea u 60. minuti nakon što je francuz u maniri Cro-Copa high-kickom nokautirao igrača Valencije. Ipak, ni uz pomoć suca lider prvenstva nije mogao izbjeći poraz od 15. momčadi lige."
|
Ko još čita Index i njihove gluposti
Anyway, uključio sam se u tekmu baš poslije dva gola i naravno bilo je "WTF is this shit". Gledam zbunjeno je li moguće da još nije počelo, neki sažeci, šta to piše uopće gore (daleko TV), ali ok došao sam sebi
Glavno da su dobro igrali, što jesu po meni. Iznenadili su ih sa ta dva gola iz nekakvih kontri gdje je Varane bio izgubljen u vremenu i prostoru (često mu se to događa), a ne znam što je sa Pepe-om. Ostatak tekme su napadali, kružili, mogli i par golova iz kontri dobit, ali šta je tu je, kad ti Benzema igra 90min što drugo očekivati. Uglavnom, negdje se bodovi moraju gubit, samo se nadat da ih neće neka panika uhvatit i bit će ok. Sudac katastrofa, sudio gluposti, a prave faule puštao.