Citiraj:
Autor Superior
Dečki sve u redu, nije bio neki veći kvar pa su mobiteli našli vlasnike među mojim prijateljima kojima sam objasnio problem. Ali velim, nemaju nikakve veze s Italijom i nema slanja mobitela u Italiju.
|
kada ti se to desilo? jer prije su se mobiteli slali u Italiju, ima dvoje ljudi cini mi se koji su slali sa Telekineze.. sad ocito to vise be vrijedi..
Citiraj:
Autor Igox
Ipak je to onda zaheb jer na njihovoj stranici pise da ce u slucaju kvara u garanciji oni pokupit mob preko kurirske sluzbe.
|
i tako je bilo do nedavno, platio bis 19€ i kurir bi dosao po telefon i odnio ga u Italiju.. kako ce bit sada je nepoznanica i meni..
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo
ja vas uopće ne kužim oko čega se svađate....
odmah zaboravite na garanciju jer niti jedan kinez neće vam popraviti gratis ili dati novi uređaj nakon što istekne paypal zaštita (180 dana) i chargeback (120 dana) .... to je doista rijetkost da to učine....
dok imate npr... paypal zaštitu onda je jasno da mora poštovati pravila, ali kada to istekne onda iskreno ne vidim tko može kineza natjerati da ti popravi uređaj unutar garancije ili nedaj bože da novi....
tako da mi je to presmješno kad vidim da neki piše 2 godine garancije 
|
ne svadamo se nego utvrdujemo cinjenicno stanje.. receno je da ce sve biti kao iz prvog posta a sad ocito mjenjaju plocu..
from my Le X720 on TT