View Single Post
Staro 22.02.2017., 15:24   #756
sasha2511
Mindfreak
Moj komp

sasha2511's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
stvarno nemam volje se raspravljat s tobom.. od prvog dana pizdis ovdje nesto i hejtas cijelu temu i sve ono sta se dogada u njoj..
shvati da ja nisam njihov zaposlenik niti znam kako oni posluju, di posluju i kako posluju..
ono sta su mi rekli/napisali ja sam napisao ovdje, dalje nisam pitao..
mislis da sam trebao? ja mislim da nisam, meni je bilo bitno dobit popuste i poklone za ekipu ako se moze i toga je bilo i svima je pasalo.. takoder kad je trebalo pomoc oko neceg sam isto bio ovdje kao sta sam i sada..
sad su ocito stvari krenule u drugom smjeru pa tako cemo se i mi okrenut drugdje.. ti mozes slobodno jos istrazivat na kojem katu u Shenzenu imaju ured i kada dolaze na posao, mene to ne zanima..
nadam se samo da nece propast kao Top One pa da svi popusimo garancije..
i ne ukopavam se u nicemu, nikad nisam nista slagao niti izmislio nego samo pisao onako kako su mi rekli jer ponavljam nemam uvidaj u njihovo poslovanje i firmu kao takvu..
sad mozes opet pocet pisat da sam pisao lazi, neistine, gravitacije i ine pizdarije ali pusti nek drugi kazu svoje misljenje isto, pa ako ispadne da sam ispao lazov i pizda onda neka bude tako.. ti sigurno nemos sudit o tome i moja rasprava s tobom je gotova..

from my Le X720 on TT