View Single Post
Staro 22.02.2017., 14:55   #755
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor sasha2511 Pregled postova
prvo jer je post star i onda sam imao takve informacije
Znači, likovi koje promoviraš su ti u startu lagali da su oni trgovina iz Italije? Zanimljivo.

Citiraj:
drugo Grosso ima veze s Italijom posto se tamo salju telefoni na popravak,
Kakve veze ima što se tamo šalju telefoni? Jel onda i Honorbuy talijanska trgovina pošto se isto šalje u Italiju u Udine?
http://www.bug.hr/forum/topic/mobite...=asc&view=flat
I tko zna koje još trgovine šalju tamo jer dotični servis radi za masu kineskih trgovina.

Citiraj:
ocito je da gravitiraju talijanskom trzistu i da im je glavni jezik talijanski (primjer Efox -De, Igogo-ES, itd..)
Možeš li mi objasniti što znači pojam gravitirati na nekom tržištu?
Meni se čini da je to uljepšana riječ za lažno predstavljanje i muljanje jer baš kao što Grossoshop nema nikakve veze s Italijom tako ni Efox nema ama baš nikakve veze s Njemačkom, kao što i piše ovdje:
https://postimg.cc/image/svsb5bfbb/

Citiraj:
trece ne radim za njih, nego sam njihov suradnik sto nije isto..
Prilično loše barataš informacijama za nekoga tko s njima surađuje.
Nisi mi ni odgovorio koja im je adresa poslovnice u Italiji za koju kažeš da postoji?

Citiraj:
kako idu EU skladista neznam, vjerujem da neznas ni ti a vjerovatno je kompliciran proces posto sve manje trgovina to nudi.
Ti ne znaš ali ja znam, ne postoje nikakva skladišta niti se ikome u današnje vrijeme isplati išta lagerovati.
Tvornica Xiaomija nema svoj lager (nego se sve proizvedeno odma proslijeđuje), a ne da će imati nekakva trgovinica zvana Grossoshop.
Tkz. skladišta su sabirni centri kurirskih službi kao što sam već napisao, oni za kineskog trgovca vrše usluge uvoza i to nije nikakva novost niti filozofija.
Ono što je novost je da su kineske trgovine krenule s lažnim marketingom pa se diskretno predstavljaju kao EU trgovac.

Citiraj:
peto slazem se s tobom da bi se imala veca prava da je sjediste u EU ali se ne slazem da firma nije talijanska posto sam i prije napisao rade svi talijani, dali je to za kupca bitno, nije..
Nevjerovatno da ti i dalje tepeš po svome, što za tebe znači talijanska firma? Koja im je adresa u Italiji? Koja je adresa njihove poslovnice i gdje se to može pročitati na njihovom sajtu?

Citiraj:
sesto naravno da mozes kritizirat, samo sta ti imas svoj specifican nacin glavom kroz zid ali boze dragi imas svoje pravo.
Moj specifičan način je da ja svoje postove argumentiram, a tvoj specifičan način je da "gravitiraš" po forumu i pišeš stvari koje nisu istina.
Prvo kažeš da su talijanska trgovina, pa kažeš da nisu nego su ti oni samo tako rekli, pa kažeš ipak jesu talijanska jer je vlasnik talijan, pa opet nisu.... majko mila, ukopavaš se u svojom izlaganju.

Da bi trgovina bila talijanska, njemačka ili španjolska - mora imati fizičku adresu na tlu te zemlje i ta adresa mora biti naznačena na njihovom web sajtu i na računu koji dobiješ kad kupiš telefon, jel to toliki problem za shvatiti?
Znači, nebitno je što je vlasnik talijan kad on može živjeti i u Mongoliji, a firma registrirana u Kazahstanu.
panasonic je offline