View Single Post
Staro 21.02.2017., 22:07   #746
sasha2511
Mindfreak
Moj komp

sasha2511's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
@panasonic
prvo jer je post star i onda sam imao takve informacije
drugo Grosso ima veze s Italijom posto se tamo salju telefoni na popravak, ocito je da gravitiraju talijanskom trzistu i da im je glavni jezik talijanski (primjer Efox -De, Igogo-ES, itd..)
trece ne radim za njih, nego sam njihov suradnik sto nije isto..
kako idu EU skladista neznam, vjerujem da neznas ni ti a vjerovatno je kompliciran proces posto sve manje trgovina to nudi.
cetvrto bilo je reklamacija i telefoni su isli u Italiju, vjerovatno naknadno u Kinu ali su i popravljeni, kao i poslani novi punjaci i zamjenjen krivi telefon, dakle ipak netko radi ili oni ili kako ga ti zoves treci servis.
peto slazem se s tobom da bi se imala veca prava da je sjediste u EU ali se ne slazem da firma nije talijanska posto sam i prije napisao rade svi talijani, dali je to za kupca bitno, nije..
sesto naravno da mozes kritizirat, samo sta ti imas svoj specifican nacin glavom kroz zid ali boze dragi imas svoje pravo.
ja sam gurao da nebi ljudi cekali vrijeme koje pise, neznam tocno ali cini mi se 20-40 dana..
sedmo ne branim ih, mislim da je iz mog zadnjeg posta to jasno, sacekajmo da vidimo kako ce se rijesit ovo sa zadnjim klijentom ovdje koji se zalio pa budemo sudili ali da je dobro nije i pogada i mene kao i sve nas koji smo kupili kod njih..
ovo za novce nije vrijedno komentirat jer nisi niti zasluzio sve ove odgovore s obzirom na tvoje ponasanje prema meni ali ima duznost da ljude informiram..
@RAUL da nesto se cudno kuha, od danas ne Geeks planet vise nema onaj SF express no duty za EU koji je kostao 8$, Top One je propao takoder.. iskreno neznam sta se dogada ali ocito se nesto dogada..

eto ako imate jos pitanja bit ce mi zadovoljstvo odgovoriti na njih..

from my Le X720 on TT