View Single Post
Staro 21.02.2017., 20:46   #744
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor sasha2511 Pregled postova
sto se tice di je sjediste firme, to je valjda jasno da je Shenzen
Kad je jasno da je Shenzen, zašto si ti u prvom postu napisao ovo?
Citiraj:
Autor sasha2511 Pregled postova
Pozdrav želim vam predstaviti trgovinu kineskih smartphona i dodatne opreme iz nama dosta bliske Italije..
Znači, to nije trgovina iz Italije nego trgovina iz Hong Konga, to je vrlo bitno naglasiti, i nakon malo više proučavanja sam vidio da Grossoshop nema ama baš nikakve veze s Italijom.

Citiraj:
ali imaju poslovnicu u Italiji i tamo EU skladiste..
Niti imaju poslovnicu u Italiji niti imaju skladište, telefoni koji dolaze iz Italije nisu sa njihovog skladišta nego od kurirske službe koja za njih vrši poslove uvoza i daljnje distribucije.
Istu shemu ima i Honorbuy koji također šalje iz Italije i vjerovatno još neke trgovine.
Ne znam ni odakle ti da imaju poslovnicu, jel može adresa te "poslovnice"?
Radiš za njih, a pišeš dezinformacije.

Citiraj:
i telefoni koji idu na garanciju se salju u Italiju pa ako treba onda oni naknadno salju u Kinu..
Šalju se u Italiju na neki treći servis s kojim oni surađuju i koji opet nema direktne veze s njima, istu stvar rade i druge kineske trgovine jer je jeftinije "ovdje" pregledati telefon nego ga odmah slati u Kinu.

Citiraj:
oba osnivaca tvrtke i zaposleni su Talijani,. neki su u Kini a neki u Italiji.. toliko ja znam i toliko sam saznao u razgovorima s njima..
Nacionalnost vlasnika neke trgovine za kupca ne znači ništa i to uopće ne treba isticati, bitno je jedino sjedište trgovine.
Da je sjedište u EU, onda kupac ima puno veća prava i zaštitu, ovako je to samo jedna u nizu kineskih trgovina koju ti pokušavaš upakirati u talijansku bez ikakve osnove.

Citiraj:
u dogovoru s adminima foruma sam je i otvorio, koliko vidim i nije jedina tema koja se bavi samo jednim shopom pa ne vidim u cemu je problem..
Pa problem je u tome što im je support smiješan i što zavlače ljude, a ako si već otvorio temu onda se valjda to može i kritizirati?
Isticao si jamstvo od 2 godine kao najveću prednost ove trgovine, a sad vidimo kako funkcionira i to samo 2 mjeseca nakon kupnje, a pitanje je kako će se ponašati nakon godinu ipo ako telefon crkne.
Uvijek se ti moraš umiješati i pogurati slučaj da bi ljudi ostvarili svoja prava, a sad još kažeš da se ti više ne smiješ miješati, meni je to žalosno.

Citiraj:
nadam se da je ova situacija samo trenutno i da.ce opet ici sve kao prije a ako ne bude tako ja cu prvi napisat ovdje i na svim forumima di promoviram Grosso da vise nisu pouzdani..
Već se jednom dogodilo da nisu bili "pouzdani", sam si kukao kako ti se ne javljaju i više nećeš s njima surađivati, i onda odjednom sve super, valjda sjela neka pinka.
Sad ih opet kao nešto braniš i tražiš izgovore za njih...
panasonic je offline