View Single Post
Staro 21.02.2017., 18:40   #3287
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Dbr ti si sisa opet pesimist kako god okrenes. Ako svi leakovi govore da je to to, onda je to to. Samo da ploce poprate i suoer, eno ona crosshair rog je odlican komad mbo, nek bude cjenovno u granicama normale i nema se sto razmisljati.

Citiraj:
Autor Max Rockatansky Pregled postova
Moj komentar je bio na onaj Troubleov post o "podvali AMD-a", na koju si se nadovezao ... mislim da ti je Manuel dao najbolji odgovor kako je AMD uvijek bio svjestan koliko mu vrijede procesori, pa se protiv financijski višestruko jačeg Intela mogao boriti samo čistim "bang for bucks".
I nije bas, zato su i prosli sa 9xxx serijom kako su i prosli. Mjere se u promilima.

Citiraj:
Autor Max Rockatansky Pregled postova

Ako već ne smijem spominjati Intelovu politiku cijena za s2011-v3, mogu bar P4 vs. Athlon ? Zar nije podvala kad su korisnike uvjeravali kako je P4 jači zato jer ima veći takt ?
Naravno da smijes , pa to i vrapci na grani znaju kakvo je to umatanje govneta u ukrasni papir. Da se odmah razmemo, ovdje se najmanje radi o fanboyizmu , nakon dugog proseravanja nvidiie i klanja stare generacije driverima sam presao na fury, sad a rx 480 i preporodio se. Isto ce biti i sa intel -> amd.

Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 21.02.2017. u 18:49.
JuiceBox je offline   Reply With Quote