Citiraj:
Autor Max Rockatansky
Zato su bili i adekvatno nagrađeni prodajnim rezultatima 
Kako bi onda tek nazvao Intelovo prodavanje ni 50% jačeg procesora za 400% veću cijenu ? (6800k vs. 6950X)
|
Citiraj:
Autor Smartic
@ xulos
Malo pretjeruješ
Pa nisu koštali isto ko 4+4 i7-ice nego trećinu cijene, podvala bi bila da su ga prodavali po približno istim cijenama.
|
A gdje sam ja napisao tj branim intel

? Sto je kostalo trecinu cijene ? Nabrojite mi vi i svi koji su mene quotali , koliko od vas ima FX 9370/9590, cime ga hladi i kakve rezultate ima, koliko je kostao kad je izasao te tko na forumu ima 4790k/6700k , cime ga hladi i koliko je kostao kad je izasao, mislim da je to dovoljno, proc trosi 220W hej, dolazi sa vodenim hladenjem jer ga zrak nije u stanju ohladiti a bome je i voda naknap. A tema o visheri i FX8xx procevima puna ljudi koji su underclockali CPU jer ploce to lakse podnose i manje se griju, ili lazem ? Jako mali broj ljudi ima X99 platformu s obzirom na 1155/1150/1151 a o tome ovdje nije ni rijec niti bi trebalo povlaciti paralelu sa 2011/AM3+ jer su nebo i zemlja. Sto se AMD tice
ja navijam i skacem i to jako 
da ovaj ryzen uspije jer mi se sere i od intela i od nvidie i muznje ovaca,nabijanje cijena i povecanja 5% snage , pogotovo nvidie, no to je neka druga tema. Ali da je AMD dosad bio konkurent intelu nije, sto god vi rekli. Ili je onda ovaj hype oko ryzena bezpredmetan kad se
"napokon" AMD treba probuditi ?