Pozdrav ekipa!
Imam ugovoren Bnet internet, ali pošto je u zgradi proveden ZAS (zajednički antenski sustav) otkopčali su me s ZAS-a (na reviziji u zajedničkim prostorijima u hodniku) i spojili Bnet direktno na kabel koji vodi u moj stan. S obzirom da je zgrada nova, prema dogovoru svih suvlasnika zabranjeni su bilo kakvi radovi u zajedničkim prostorijama, jer bi trebali štemati pločice ili po dužini cijelog hodnika provoditi kablove što ne dolazi u obzir.
Prednost je što uz internet imam i TV (osnovnih 40-ak analognih i 12 digitalnih) koji zapravo nemam ugovoren a i ne plaćam ga. Pretpostavljam da sve i da hoću gledati normalnu DVBT nebih mogao jer mi je utičnica umjesto na ZAS spojena direktno na Bnet, ili sam u krivu?
Što ako bih htio uvesti EvoTV preko CAM modula? Nakon automatskog pretraživanja programa imam gorenavedenih 40-ak analognih i 12 digitalnih (otvorenih) te još hrpu kodiranih programa. Dali bi ih mogao gledati preko CAM modula s Bnet karticom ukoliko bih umjesto interneta uzeo 2D paket s televizijom?
LP.