Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 21.02.2017., 11:31   #1922
10RV
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2017
Citiraj:
Autor ShAd0w_dAnCeR Pregled postova
zanimljivo.

ne znam, ne volim studijski flat zvuk jer ne-AAA produkcija previše dolazi do izražaja, volim da su middlovi malo povišeni, a definitivno in-ear u odnosu na earbuds zato sto je dimenzioniraniji zvuk, na earbudsima sta sam cuo su middlovi previše naprijed.

ovdje razlikujem "naprijed" i "povišeno" da budemo jasni. xd
slušam puno "bass glazbe" u svim oblicima pa mi earbuds fkt ne paše.
a i voilm polu noise isolation od in eara.

a sto se tice jbla, izmedu ostalih su njihovi zvucnici u razmatranju za kupnju uz gramofon kroz neko vrijeme, nisam još se bacio u in person slušanje. vrlo rana faza kupnje.
Po svemu sto si napisao, Senfer 4in1 mi se cini da bi ti bile idealne, forward mids, detaljan i dobar high, malo reduciran midbass sa prolaznim subbassom.

klik

ili ako si mozda vise low end orjentiran, bez da midbass ulazi u midove, odlicna separacija i nesto manji soundstage od senfera:

klik

Kao sto se vjerojatno vidi uopce ne jebem preskupe IEMove, nemaju smisla i placas previse za snake oil. Imao sam priliku westone w40 koristiti neko vrijeme i generalno razlike su toliko minorne izmedju 12 i 400 eura IEMa da nije vrijedno spomena. Netko je vec ranije predlozio audiobudget site za chi-fi iemove koji imaju apsolutno sve kao i IEMovi 10 puta vece cijene.

Over ear slusalice su vec drugi par rukava i o tome posebna prica.
10RV je offline   Reply With Quote