Citiraj:
Autor The AC
Ajde bacikleri recite vi meni šta da ja kupim. visok 200cm, 130kg, unutarnja dužina noge oko 100cm. Manje više će se vozit svakodnevno po asfaltu ali ću sigurno htjet i drndat okolo po šumi i posvuda. Budget je do nekakvih 5k kuna ali može i do 7k ako je zaista opravdan ulog. Ostao sam zapanjen količinom proizvođača i modela dostupnih bicikla i sve me to prilično zbunilo. Naučio sam samo da bi rama trebala biti 23", kotači 29" i poluga od pedala 180mm. Valjda je to točno. Uglavnom, pliz helpajte
|
hvataš zadnji vlak sa popustima. brzo zovi sve živo. od pelotona, knedle, karkoprojekta, drage, cuklusa, grob jame, ma sve. ili barem obiđi web. ja bi ti preporučio kupnju bajka preko weba također.
na primjer jednog canyona ili tak nekaj.
Citiraj:
Autor Hrconja
Ljudi dajte preporuku nekog servisa za HT MTB u Zagrebu. Plaćam kešom, može bit i neki meštar, ne mora bit servis naravno.
Treba mi netko rastavit bicikl do zadnjeg šarafa, odmastit lanac, podmazat sve i sklopit nazad. Imam V-brakes a ne diskove.
Plus možda zamijenit pogon/lanac/zupce, jer nekaj mi kvrcka kad jako uprem uz brdo ponekad.
I eventualno stavit širi volan.
Hvala na preporukama. Ja sam vidio Drago Sport u Maksimiru (kod njih sam kupio handles za volan i velike pedale sa šiljcima pa imam pozitivna iskustva s tim dućanom).
Ako zna netko nešto bolje, neka dojavi, thx
|
dođi u maksimirsku 17.
dinamic.hr
možeš mi se javiti u inbox
garantiram najbolje sve