Citiraj:
Autor PR3DA70R
@Drug Brko,
de majke ti, ti je bed slikati samo mobitel da vidim kako izgleda to kaljeno staklo, tj. koliko pokriva ekran?
Stiglo mi preko GearBesta naručeno kaljeno staklo koje je preko cijele površine, ali sa ljepilom po rubovima kao što kažeš. Znao sam da je al sam glumio pametnjakovića kao možda meni sjedne. Haha moš misliti.
Je li kao što je prikazano ovdje na slici?
http://www.nillkin.com/uploads//2016031017134673499.jpg
|
Postoje 2 verzije Nillkin stakla. V1 je bila 62.3 mm široka, V2 je 60 mm široka. 1 mm sa svake strane je to sad uže. Tvoja slika je točna za V1. V2 je malo uža. Imao sam V1, puklo je, kupio V2 i popizdio. Sad sam se već pomirio. Ambalaža ista, sve isto ali V1 valjda više nema.
Naravno, ovo V1 i V2 su moji termini. Ebay i Nillkin nemaju taj termin. Njima je to isto.
Uglavnom, staklo je OK i ne zapinjem po rubu ako to pitaš.
Slikat ću ti sutra ako te baš zanima.
Citiraj:
Autor Lepy
Arrgghh.. pa kak nisu uspjeli izraditi foliju ili staklo koje prekriva cijeli ekran i pritom dobro prianja!? Koja pushiona da tak skupi mobitel ne možeš kak spada zašititi..
Još ću na kraju uzeti onu preklopnu "kožnu" navlaku kak nose penzići
EDIT: @Drug Brko, kak se na Ringke Onyx ponašaju oni poklopci za usb i sluške? Ne otvaraju se sami od sebe pa se otrgnu?
|
Poklopci su prva liga. Jako kvalitetno riješeno. Nit su olabavili nit su otpali i brtve kao i prvog dana. Imam ga već par mjeseci i super je.
A ovo što Coconut linka, staklo je obojano da se je vidi prašina koja ulazi u proreze od zvučnika i home buttona. Imao sam prozirno pa znam o čemu pričam. Sve je bilo OK, refleksije nije bilo, površina OK, ali se počelo gomilat oko home buttona i zvučnika što mi je dizalo tlak jako.