Dakle, ako sam dobro sumirao, za S7 običan ne postoji kvalitetno curved glass; već isto ima ljepilo samo uz rubove - i šta? propušta prljavštinu i ne sjeda lijepo? ja na običnom S7 imam ravno kaljeno staklo i to izgleda baš kao na toj slici - odvratno, sa time da mi lijevi i desni rub imaju "zraka" ispod, odnosno staklo nije fleksibilno i ne može sjesti kako spada... za koji dan ću naručiti sa ebaya kaljeno staklo, full/curved i znači - ni ono mi neće dobro izgledati?
Drugo pitanje - kako na kvalitetan način zaštiti uređaj? Kada sam imao NOU (da, ono smeće) i Android 6.0 nakon factory reseta uređaj je ostao blokiran na moj gmail account i nijedan drugi, osim flashanja firmware-a naravno, nije mogao nitko pristupiti i ući u sam uređaj? Sad, kada sam na Android 7.0 izbriše li sve živo factory reset na Samsung uređaju? Ako instaliram Prey, hoće li on biti od vjerne pomoći? Kako se instaliraju one "third party" ili kako se već zovu programi, koji su nevidiljivi iz samog uređaja i nemoguće ih je izbrisati (iz onog kratkog dokumentarca o AjFonu u Nizozemskoj/Švedskoj/di već...)?