Tema: Košarka
View Single Post
Staro 20.02.2017., 17:11   #1221
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Gasol nije bloker,on napravi cut off drajva igrača kojeg čuva,toliko dobro da je skoro uvijek u obrambenim petorkama. E sada,ako igrač napravi blow by drugog igrača i napadne obruč...Gasola nema nigdje. E tu dolaze Whiteside,Gobert,Davis koji u takvim slučajevimka mogu zaštit obruč i omesti napadača,dužinom ili direktnom blokadom. Cousins ne radi ništa od nabrojanog.

Gore sam ti dokazao da Davis ne može branit ništa skoro osim reketa. Činjenice a ne obećanja. Moraš malo bolje razumjeti pojmove i igru,te naravno više gledati NBA da bi mogao sudjelovati u ovakvim raspravama bez da te ne skuže ljudi.

I šta će točno pokazati vrijeme?

Drugo,nisi mi odgovorio šta je small ball...

I glede ravnala,vjerujem da si mislio na čisto matematičke podatke koje sam ti dao. Samo za informaciju da svaka NBA momčad sada ima odjel analitike(2006. id je samo 13 imalo) i da se igra oblikuje prema najefektivnijim izračunima tih odjela. Stoga,3ce,drajvovi,small ball,PNR te elite rim protection(pa ti vidi zaš Bismarck Byiombo ima 20m po sez) su današnja realnost u NBA a ne nekakvo navlačenje pimpeka preko ravnala kako ga ti nazivaš. Ako iko navlači pišonju preko ravnala onda su to analitički odjeli NBA momčadi.

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 20.02.2017. u 17:35.
trouble je offline   Reply With Quote