Pozdrav!
Imam problem s desktop refresh rateom. Naime, kupio sam monitor AOC Agon AG271QX 27'' koji ima mogucnost refresh ratea od 144hz na resoluciji od 2560x1440. No, kada odem u advanced desktop settings, jedine opcije koje mi se nude su 59Hz i 60Hz. Desktop mi je postavljen na 59 i ako odaberem 60 i pokusam primjeniti opet me vrati na 59 bez ikakvog errora.
Driver koji je installiran je core driver s CD-a. Trazio sam update drivera s Agon websajta ali imam najnoviji driver tako da to nije problem. Graficku i monitor sam spojio putem DVI-D kabela koji je dosao uz monitor tako da to ne bi trebao biti problem. Graficka kartica je Gigabyte GtX 1080 G1 gaming te podrzava navedeni refresh rate i tu rezoluciju ukoliko je spojeno putem dvi kabela. Jedini drugi utori na grafickoj su hdmi i displayport ali oni ne podrzavaju 144hz (ovo pise na specifikaciji od graficke).
Pokusao sam primjeniti 144Hz putem GeForce control panela custom resolution ali cim to pokusam monitor mi se zacrni i javlja 'Input not support'.
Zna li netko gdje bi mogao biti problem?