@RAUL sasvim je nebitno dali ja ovo radim za kes ili za nista.. prica je da se covjeku ne javljaju i jos jednom decku na TK nisu podigli mobitel koji je trebao bit poslat na garanciju i to je sve pocelo nakon onih 15 dana odmora.. e sad ja vjerujem da su se zatrpali poslom pa je sad sou program tamo ali mi nitko to ne zeli potvrdit.. Daniele koji je meni suport je dobio istu direktivu kao i ja, da radi svoju posao (blog i tutoriali) a da asistenciju kupaca prepusti za to zaduzenom odjelu..
ja znam da sam prije uz pomoc njega sve reklamacije rijesavao bez problema i u vrlo brzom roku ali nam je sada to onemoguceno.. naravno da sam kontaktirao sefa i cekam njegov odgovor.. sto se tice di je sjediste firme, to je valjda jasno da je Shenzen ali imaju poslovnicu u Italiji i tamo EU skladiste.. i telefoni koji idu na garanciju se salju u Italiju pa ako treba onda oni naknadno salju u Kinu.. oba osnivaca tvrtke i zaposleni su Talijani,. neki su u Kini a neki u Italiji.. toliko ja znam i toliko sam saznao u razgovorima s njima..
@panasonic ova tema je otvorena prvenstveno da bi se dobijali popusti na grupnim kupnjama, nije za moju promociju niti bogacenje.. u dogovoru s adminima foruma sam je i otvorio, koliko vidim i nije jedina tema koja se bavi samo jednim shopom pa ne vidim u cemu je problem..
ja sam predstavio firmu i popuste, pomogao pri kupnji i do nedavno prilikom garancije, ovo zadnje vise nemogu i mene isto to smeta ali nemogu utjecat na njohovu odluku koja se tice i mene posto sam i ja kupio kod njih telefon.. nadam se da je ova situacija samo trenutno i da.ce opet ici sve kao prije a ako ne bude tako ja cu prvi napisat ovdje i na svim forumima di promoviram Grosso da vise nisu pouzdani.. mislim da je svima jasno i da nismo budale da kupujemo tamo di nam se ne javljaju mjesec dana, fala Bogu ima drugih shopova..
from my Le X720 on TT