Citiraj:
Autor darkijas
Ova usporedba glede homogenosti osvjetljenja ekrana tesko da moze biti nesto relevantno. Inače su svi lcd monitori lutrija po tom pitanju
|
Istina, u najmanju ruku vrlo rastezljiv argument sa moje strane mada opet... po necemu se moras ipak ravnati.
Dali se sjecas kada je izasao IPS od LG-a W2220P 22 incha, 1680x1050 ?
Kostao je oko 1700kn i bio jeftiniji od 22 Dell-a pa oko 500kn ako se dobro sjecam ? Bio best buy neko vrijeme do vece pojave 16:9 IPS monitora.
Fantastican monitor koji je imao iste "perfomanse" kao Dell ali je kostao manje i nije bio toliko "ljep". Tko je dobio dobar primjerak bio je zadovoljan ali bilo je i nekih primjeraka sa zuckastom crtom dolje.
No i Dell je imao boljke oko odaziva i probijanja svjetlosti vs LG-a jer je potonji imao bolji odaziv i manje probijanja, dakle sve ovisi kako te strefi.
@Drvoje grijesi jer misli da se ja palim na ljepotu a sve ovo gore sto sam nabrojao su vise manje funkcionalni problemi, ne kvalitet prikaza koji se moze svaki donekle ugoditi.
Iz iskljucivo mojega kuta gledanja U2415 nije funkcionalan onako kako ja koristim monitor a vjerujem da nisam jedini koji ne preferira vanjsku ljepotu.