Citiraj:
Autor panoramix
Samo da podsjetim one mlađe i one koji nisu sudjelovali, kako je nekad davne 2006. godine bilo veselo na Žderonjama kod Bake.
Nemojmo nikad zaboraviti našeg dragog kolegu i organizatora Miceka koji je dao svoj veliki doprinos, kako na ovom Forumu tako i pri organizaciji legendarnih Žderonja 
|
Mislim da nakon 2008. godine nisam ni taknuo folder
Da, da, Mitzek, RIP

Juniora tu i tamo znam vidit na FB i to je to.
Citiraj:
Autor Drug Brko
Pred 10 godina kad sam i sam počeo pratiti forum, i hardver kao i sav taj koncept PCa za po doma je bio malo drugačiji nego dana. Bilo je ploča mali milijon sa obje strane, grafičkih koliko te volja, memorije ko dreka, overclokcing je bio nauka za sebe, DIY hlađenja... i da ne nabrajam. Svaki dan si mogao naučiti nešto novo, barem ja jesam i ne sramim se priznati. UCCC, TCCD, Micron D9, revizija E0 i slični sad već zaboravljeni vrlo važni pojmovi.
10 godina kasnije imamo što? Sveli smo se na 3 vendora matičnih za oba tabora, grafičke kartice su se svele na "jedna ili druga", overcloking je postao "digni malo napon i množitelj", RAM je svejedno koji se kupi jer su svi brzi i svi se OCaju, diskova isto imamo 2 vendora...
|
LOL, a tek noći provedene da se BH5 ili UTT bazirani RAM natjera na 250+ uz 3,7V i TCCD vs UTT tabori

Sjeća li se uopće itko još zajebancija s TEC sistemima?
A vezano za ploče, gdje su sad nestali Abit, Chaintech sa svojim Zenith serijama, DFI LP odjel, EpoX (za PCE forum

), Soltek... Biostar je jedno vrijeme imao ok modele za LGA775 i LGA1366, Foxconn Bloodrage anyone? Ne tako davno prisutne Intelove Extreme serije ploča također nestale, brijem da svoju DP67BG neću prodat čisto iz sentimentalnih razloga, kao ni DFI LP P35 UT.
Socijala ploča tipa PCChips i Matsonic sa SIS i VIA serijama čipseta se vjerojatno malo tko i sjeća.
A sad imaš Asus, Asrock, Gigabyte i MSI. OK i eVGA koju baš i nije lako naći.
I kad odradiš usporedni test, sve imaju identičan score