Citiraj:
Autor Black_Dragon
Nisam mogao izdržati pa sam instalirao Kodi i sve ove popularnije addone na mobitel.
Player koji sam naručio po zadnjoj informaciji (tracking broju) je 24/01 bio u UK-u.
Sve u principu radi jako dobro, da ne idem previše u detalje  Naletio sam na Ace Stream pa me zanima koristi li ih netko ovdje i koliko je stvar sigurna. Valjda su se prije godinu i više dana neki žalili da je to malware program i sl. S druge strane, mnogi ga hvale. Nakon instalacije, svi streamovi se otvaraju bez problema i kvaliteta je puno bolja nego što se to inače može pronaći. Skenirao sam mobitel sa nekoliko antivirus programa i nije mi ništa našao.
|
Koristim ja acestream vec koju godinu za gledanje tekmi, bolje od toga stvarno nema ako zelis naravno free pogledat tekmu u hd rezi. Meni radi perfektno i nikad nemam problema, tekma ide glatko...gledalo se prije preko razno raznih addona tipa castway gdje je bilo acestream linkova, danas se gleda preko pro sporta addona preko reddita i koristim jos sportsdevil koji je nedavno updejtan i ima acestream linkove. Iako imam i iptv listu od nedavno, acestream ipak daje kvalitetniju sliku i definitivno je bolji, iptv ponekad zna stekat i zajebavat, ali acestream stvarno ide bez problema.