View Single Post
Staro 16.02.2017., 16:34   #351
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Munjara Pregled postova
Kratko sažeto i jasno: ne prijavljujte svojom voljom prijemnike. Dok ih vi ne prijavite i ne pokušavate odjaviti ne mogu vam ništa. Izveli magiju i uveli u propise da odjava treba biti na njihovom obrascu- dvojbene ustavnosti - koji otežava i komplicira odjavu jer hoće pristup domu. Ma nemoj!
Prije tog obrasca odjavio sam prijemnik na jednom proizvoljnom i nakon par godina došla su mi dvije mrge na vrata:
Vi ste nam odjavljeni u evidenciji. Jesmo. Imate li prijemnik? Nemamo. Možemo li provjeriti? Ne možete? Čiji je automobil? Majčin. (Tu sam napravio zajeb) Ima li radio? Nema. Možemo li provjeriti? Ne možete. Sve uljudno i civilizirano, jedan je očito dao signal drugom da me ne zabrinjavaju i isto su tako fino napustili dvorište, da bi par mjeseci kasnije došle uplatnice za auto sa majčinim podacima na što sam ja odlijepio i uputio pravnoj službi odgovor, navodeći da su dolazili na privatno vlasništvu suprotno ranijoj napomeni kojoj zabranjujem ulazak, unemiravali staru baku, samoinicijativno prijavili prijemnik i da tražim imena kontrolora radi prijave policiji te iznova zabranjujem dolazak i ulazak njihovim djelatnicima.
Prošlo je nekoliko godina, niti odgovora niti pokušaja ovrhe niti daljnjih računa...

This!