View Single Post
Staro 15.02.2017., 14:17   #1321
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
znakovito, ali isto tako: mislim da je Ibra (po meni jedan od najvećih ikada) osvojio prvenstvo sa svakim klubom u kojem je igrao i to odmah u debitantnoj sezoni kako je došao u klub. neću sad na wiki - ali mislim da je baš tako.
Možda i je, ali ove godine neće sigurno

Isto kao Mandžukić, osvajao prvenstva u Hrvatskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i Italiji ... uz dužno poštovanje prema dotičnom, ali Mandžo definitivno nije jedan od najvećih

Citiraj:
pitanje: ko je taj rabiot? gledo sam jučer tekmu i čovjek igra izuzetno. redovito u svojih 16 (odu)uzima loptu i fura je van do centra ko da nosi jogurt u ruci - totalno sigurno i učinkovito. da sam manager nekog kluba odmah bi poslao ponudu.
Ti bi slao ponudu klubu koji na mjestu predsjednika ima katarskog medijskog mogula, koji si je bliski kompić sa katarskim emirom (kraljem po naški), te je ministar u jednoj od najbogatijih država svijeta. Taj čovjek je u toliko fotelja i na toliko predsjedničkih pozicija da vjerojatno ni sam ne zna u kojoj firmi radi koji dan u tjednu. Misliš li da toj ekipi treba tvoja lova?
dh41400 je offline