Citiraj:
Autor tizhu
znakovito, ali isto tako: mislim da je Ibra (po meni jedan od najvećih ikada) osvojio prvenstvo sa svakim klubom u kojem je igrao i to odmah u debitantnoj sezoni kako je došao u klub. neću sad na wiki - ali mislim da je baš tako.
|
Možda i je, ali ove godine neće sigurno
Isto kao Mandžukić, osvajao prvenstva u Hrvatskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i Italiji ... uz dužno poštovanje prema dotičnom, ali Mandžo definitivno nije jedan od najvećih
Citiraj:
pitanje: ko je taj rabiot? gledo sam jučer tekmu i čovjek igra izuzetno. redovito u svojih 16 (odu)uzima loptu i fura je van do centra ko da nosi jogurt u ruci - totalno sigurno i učinkovito. da sam manager nekog kluba odmah bi poslao ponudu.
|
Ti bi slao ponudu klubu koji na mjestu predsjednika ima katarskog medijskog mogula, koji si je bliski kompić sa katarskim emirom (kraljem po naški), te je ministar u jednoj od najbogatijih država svijeta. Taj čovjek je u toliko fotelja i na toliko predsjedničkih pozicija da vjerojatno ni sam ne zna u kojoj firmi radi koji dan u tjednu. Misliš li da toj ekipi treba tvoja lova?