View Single Post
Staro 09.11.2005., 12:15   #18
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
ja ne kuzim kako mozete igrati sa svim detaljima,ono meni kada je sareno onda mi je muha i nemrem igrat...blazeni ut99 koji ima ukupno 5 boja,sve su ostalo nijanse....a jebo sta fali rezi od 1024*768?kakvi puni detalji?ja u zivotu nisam nikada stavio na full detanje niti ukljucio aa i af...jebiga,ne kuzim vas,vi mene itd...dan danas imam gf3 koja vuce AA na solidnih 50-60 fps-a na normal i to mi je dosta...vrti i ut2k4...a sad kad se malo popravi financijsko stanje uzet cu neku 6800 ili nesto u tom rangu i opet cu bit miran,a za par soma € radije kupim auto,nego komp koj ice za godinu dana bit ajmo rec "sranje" jer ce ga nove stvari pregazit...vise nismo u vremenu kada je 133mhz bio 3-4 godine jeben proc,ono 166mmx je bio onda najjaci kada sam ja uzo 133 i sluzio me je bez problema...a sad ko voli nek izvoli,nek trosi $$$,ako ima,jer svako krpa kraj s krajem kako moze...

edit:a kad gledas nije li malo bezveze dat 3000-4000 soma kuna za proc,memu i plocu samo da ti super pi 1mb bude oko 2x.xxx sekundi...malo pretjerivanje i preseravanje!
komer je offline   Reply With Quote