Uglavnom dosao sam do zakljucka da tu jedino sto je za upotrijebiti je kuciste i napon (159w)-koji ce sluziti za dod ventove...
*Ipak nece biti to vec ce biti jedno od 400W MASTER i jedno od 300W SLAVE - pale se na jedno dugme oba....
*Izrezao jos jednu rupu-sada jos moram ici kupiti borer mali kak bit mogao ba prisaraviti...
E sada jedini problem je tu ugradnja maticne,najvjerojatnije ce ici mATX jer mi najbolje i najlakse upasati ju...samo treba napraviti zadnje rupe da se to sve ljepo moze skopcati,jer ovo kuciste ima samo za slotove (pci,agp....) i rupu za tipkovnicu,ostalo je sve u zatvorenom limu,koji cu morati rezati i napraviti rupu za maticnu-izlaze (tipkovnica,mis,usb,lpt....) hm...biti ce teze nego sto sam mislio.....
*Unutra ce ici 99% Astrock K7Upg- izrezao sam rupu za izlaze,sada moram jos busiti nove rupe da je upasem unutra,da stoji,nepmicna na limu,jer ove sto su sada ne pasu ama bas niti jedna....
i jos ce tu malo biti problem napraviti drzace za grafu,modem...jer ih na kucistu nema,al znam kako cu to od lima napraviti...
E sada zaboravih reci i da je plastika koja ide u kompletu na to kuciste(zatvaranje) isto cudna,i trebati ce je prepravljati a bome je i zadnja strana jako gadna....ne znam sto cu s njom, najvjerojatnije cu zadnju stranicu odsjeci tako da ostane samo gorna,i bočne i onda je samo metnuti na...kao i kod starijih kucista....
*Sredeno! Skinuo sam zadnju stranu poklopca i sada je to vec nesto ljepse.....
Idem danas kupiti Ventilatore: 2x120mm i 6x onih malih za chipset....
Pa budem to sve danas napravio....