znači ovako. Tražim samo povećanje brzine. cca 10 kn, zovu me i kažu da moraju mjenjati recivere. Ja kažem da je to glupost, da ne tebam nikakve HD programe, nove programe ili bilo kaj novo....samo želim veću brzinu. Preusmjeravaju me na tehničku podršku. Oni pak govore da nije jasno zašto treba mijenjati recivere i preusmjeravaju me na prodaju. Zovem ponovo prodaju i govorim isto da ne želim niakavo produženje ugovora HD... i ostalo već samo povećanje brzine. Oni me sada ponovo preusmjeravaju na tehničku službu, ponovo ista priča

Neki lik kaže da pričekam, nakon nekoliko minuta kaže da pojma nema i da napišem upit emailom. Govorim da mi daju nekoga odgovornoga, naravno prije dođem do Trumpa. Pišem upit i ovo je odgovor;
Poštovani,
zahvaljujemo Vam na poslanoj e-pošti.
Radi kompatibilnosti oba uređaja (međusobno su spojeni) potrebna je promjena TV recievera kako bi usluga nesmetano funkcionirala.
S poštovanjem
Mario Bilić
Odjel korisničke podrške
Pitam koje vražje kompatibilnosti i koje usluge, samo želim veću brzinu. Ne želim generički odgovor. Ponovo pišem mail i napominjem da želim detaljan odgovor jer sam i u IT industriji i teh sam struke i da slobodno opiše što se s čim i koje i kako kolje tj nije kompatibilno. Čekam odgovor.
Naravno sve ovo radim radi connaxa kojeg želim zadržati.
S druge strane kažem liku na SZK da ako želim da mi sve uzmu da mi je boje otkazati uslugu, uzeti na ženu te dobiti bolje uvjete i brzinu. Pa kaj misli da sam blentav da pristanem na ove uvijete. Lik šuti, veli, nemre mi pomoći.
E da mislil sam na Tcom optiku.