View Single Post
Staro 13.02.2017., 22:24   #1423
Tomtam
Magnum P.I.
Moj komp
 
Tomtam's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Belišće
Postovi: 758
Do sada sam koristio developer 5.1 MIUI sa xiaomi.eu, nisam koristio zadnja dva updatea koja su izašla. Na xiaomi.eu sam mobitel flashao sam jednom odmah pri kupovini (dok nisu zaključali bootloader za MI4C, nakon zaključavanja BL-a, zeznio sam stvar i instalirao CN ROM i time brickao mob, uz pomoć ekipe sa foruma i jednog mladića iz Kašmira, uspio sam preflešati mobitel preko fastboota, odnosno miflasha. I na kraju ponovno instalirati EU developer MIUI, koji koristim zadnju godinu i jednom mjesečno napravim update.

čekao sam da se za mi4c pojavi Marshmallow, ali nisam to dočekao pa sam bio oduševljen kad je najavljen Nougat i evo brzo je i stigao, no na žalost sa zaključanim BL. Al dalo mi se zafrkavati s time i skinio sam ga i prefleshao.

Kako sam flashao? Restartao sam mob u TWRP, napravio full wipe ovaj puta (factory reset) i pokrenuo skinuti zip; malo je duže trajalo (10ak minuta) ali nakon toga mob se upalio i radi normalno.

Izgleda...hm, manje više jednako, funkcije su iste, nemam problem sa push notifikacijama (na 5.1 sam imao). Mislim da se telefon malo više grije. A čini mi se i da je baterija na 5.1 bila nešto izdržljivija. Nisam još puno koristio pa ne znam. Čini se da ROm treba doradu u svrhu boljeg rada i stabilizacije. Imao jedno smrzavanje, friško nakon flasha. Prijavio sam se na MI unlock, pa kad otključam, ROOTam ga i po mogućnosti dočekam ROM sa otključanim BLom.

EDIT: Kamera, iskreno pojma nemam, probam slikati malo pa usporedim.
Tomtam je offline   Reply With Quote