View Single Post
Staro 12.02.2017., 15:05   #2249
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Jakesevic Pregled postova
Gledao sam taj ZTE, ali to je prevelik ekran buduci je mob za starog.
MIslim da cu uzet ovaj leagoo m5, cijena je nekih 600kn,a i ne nalazim nesto pametnije za novce do 100$ (mob ce sluzit 99% vremena samo za pozive)

Pitanje: kad narucujem na tinydealu, ne nudi mi da upisem adresu vec samo slanje na paypal adresu, a na tu ne zelim. Kako ovo rijesit?
Vidi.
Moj ćaća je imao Haiera 4.5". Kad je crko "daj mi neš malo, nemoj mi te tacne za rakiju, to ogromno, to veliko, kakvih 5 inča, to nikako".
Sad se ne odvaja od Motorole Moto G 3rd Gen koja je 5" i stvarno je mob velik

Žena ima LG L90 4.7" kojeg treba menjat. "Joj nemoj te velike, to je ogromno". Došla Motorola Moto G4 5.5" i "Pa nije to tak jako veliko, super mi je"

Dakle, ti buš starom uzeo Leagoo koji je odron naspram ovog ZTE, ima 5" ekran i manji je 10 mm što je na tu visinu zanemarivo. Priviknut će se za dan dva vjeruj mi.

Mislim, nemam niš od tvoje kupnje, ali taj Leagoo ti je skroz leva firma naspram ZTEa. A ta Nubia ti je flagship bila pred godinu i pol do dvije. A ovaj Leagoo je jeftilen od dana svog izlaska.

Ali kao što rekoh, tvoje pare
Citiraj:
Autor imart Pregled postova
Izgleda ko da je udaren. Ili preslaba plastika.
Zakurac plastika, pretanak materijal, loš dizajn.
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
BTW veli mi kolega iz Ericssona da im Huawei opasno preuzima posao...stanice itd...
Je, čuo sam to, da. Huawei ima jebački agresivnu politiku cijena i nuđenja opreme. Teško im se može parirati.
Brko je offline   Reply With Quote