Tenks ekipa.
Evo update.
Kako je majka dugogodišnji korisnik T-mobile usluga i njohov pretplatnik, nazvala ih je i rekal da bi raskinula ugovor.
Na to su ju preusmjerili na neki br telefona kojeg je nazvala i mlada dama joj je ponudila sljedeće:
neograničeni pozivi prema svima bez uspostave poziva, isto tako i za SMS i 3,5GB internet prometa za 99kn mj.
Nakon toga je ta mlada dama uvidjela da je na istoj adresi još jedan njihov korisnik pod istim prezimenom (moj otac) i ponudila obiteljski paket s kojim je dobila 10kn popusta i sada će ju ovo gore navedeno koštati 89kn mj.
Ukoliko želi i mobitel na rate onda joj je pretplata opet 10kn skuplja (ali neće jer je puna kuća nekorištenih smartphoneova) i dakako, može se obvezati na 12 ili 24mj. ili bez obveze, a cifra je i dalje ista.
Svaka čast na izlaženju u susret dugogodišnjim korisnicima ali mislim da bi ipak to oni trebebali sami inicirati, ali jasno mi je zašto to ne rade.
U svakom slučaju, isplati ih se zvati i gnjaviti za povoljnije uvjete ako ste korisnik bilo kojeg operatera dugi niz godina.