View Single Post
Staro 10.02.2017., 12:39   #2088
acmevagabundo
Premium

Datum registracije: Jul 2015
Bonbon jedino što ima odvojene pakete (razgovori, net i sms), ali isto radi kao i tomato, dok imaš para na računu obnavlja ti to što imaš. Ja sam na tomatu i nemam pojma koje su poruke za uključivanje, kao što nisam znao ni dok sam bio na bonbonu, uključio sam na početku i to je to.
I nije mi jasno kakve poruke za aktivaciju neta trebaš slati na bonbonu (a ne treba na tomatu) da bi provjerio mail? Imaš net paket i net ti uvijek radi, provjeravao mail ili ne.
Nisu isti načini naplate (uspostava poziva) na bonbonu i tomatu, tako da za 30kn netko će proći bolje na tomatu a netko na bonbonu. Znam osobu koja samo razgovara (ne koristi net ili sms), i kada uzmeš u obzir cijenu i da nema uspostave poziva bonbon je kao stvoren za nju. A ja recimo imam jako malo razgovora i uspostava me ne ubija i bolje mi je na tomatu nego na bonbonu. Isto tako netko kome treba jako puno neta, može uzeti 5GB na bonbonu a toliko prometa ni ne nude na tomatu. Tako da unaprijed reći tomato je bolji od bonbon je glupa izjava. Treba vidjeti što ti treba pa donijeti odluku.
acmevagabundo je offline   Reply With Quote