Bonbon jedino što ima odvojene pakete (razgovori, net i sms), ali isto radi kao i tomato, dok imaš para na računu obnavlja ti to što imaš. Ja sam na tomatu i nemam pojma koje su poruke za uključivanje, kao što nisam znao ni dok sam bio na bonbonu, uključio sam na početku i to je to.
I nije mi jasno kakve poruke za aktivaciju neta trebaš slati na bonbonu (a ne treba na tomatu) da bi provjerio mail? Imaš net paket i net ti uvijek radi, provjeravao mail ili ne.
Nisu isti načini naplate (uspostava poziva) na bonbonu i tomatu, tako da za 30kn netko će proći bolje na tomatu a netko na bonbonu. Znam osobu koja samo razgovara (ne koristi net ili sms), i kada uzmeš u obzir cijenu i da nema uspostave poziva bonbon je kao stvoren za nju. A ja recimo imam jako malo razgovora i uspostava me ne ubija i bolje mi je na tomatu nego na bonbonu. Isto tako netko kome treba jako puno neta, može uzeti 5GB na bonbonu a toliko prometa ni ne nude na tomatu. Tako da unaprijed reći tomato je bolji od bonbon je glupa izjava. Treba vidjeti što ti treba pa donijeti odluku.