View Single Post
Staro 09.02.2017., 17:38   #5434
Cilim
Premium
Moj komp

Cilim's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Nakon tri dana pokušaja, napokon sam uspio dobiti nekoga tko nešto zna o Sportskom HD paketu. U svakom slučaju, Eurosport HD se izbacuje iz njega, jer oslobađaju tu frekvenciju. Sada on ide na dvije. Jedna za prošireni paket, a jedna za Sportski HD. Na moje pitanje zašto ne može biti na jednoj frekvenciji, a da ga imamo u oba paketa , nije mi znao odgovoriti. Za sada ne planiraju( ili on ne zna) nikakve nove HD programe u to paketu. S obzirom da je to paket od 4 programa za 55 kn, a oni ukidaju jednoga podnio samzahtjev za raskid tog ugovora. Jedino mi je još rekao da osim ovih oslobađanja frekvencija ( tri HD programa) su dobili i dodatne, pa da je vjerovatno u planu ubacivanje novih programa( ne nužno HD). Kad, ne zna se, ali ako bude to znaći novo preslagivanje kanala. Ovo je bitno za one sa Conaxom( kolega Cilim), jer će opet trebati ispočetka namještati sve kanale. Ali za Conax se isplati
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
... ili će se opet naći koja dobra ptičica koja će sa "paćenicima" podijeliti točnu frekvenciju novih kanala pa neće trebati ništa od nule
Tocno naci ce se dobra dusa koja ce sapnuti frekvenciju pa cemo to obaviti rucno.
Stipest jesi stvarno podnio zahtjev za raskid ugovora za Sportski HD paket.
Cilim je offline   Reply With Quote