Ma nema smisla njima u poslovnici pokazivat zakon, poslat ću prigovor preporučeno poštom i mejlom na upravu odnosno matičnu firmu (sjedište) i gotovo. Nek onda oni rješavaju sa poslovnicom

i dalje s kim treba.Spominjo sam ja njemu zakon i da sam u odnosu s njima onda mi je bahato išo objašnjavat da to nije njihov servis. Mislim ima još par zanimljivosti: mobitel je popravljen 6.12. oni su mene obavijestili u drugom mjesecu kao da se ja nisam javio u 12 !? Na radnom nalogu Agram servisa piše nositelj garancije HR_VIP, a sa vipom nitko veze nema ali piše i da je predao trgovac ...tako da ....
Da ne spominjem da sam navratio u prvom mjesecu u poslovnicu pa mi ništa nisu mogli reć nego "nazvat ćemo Vas kad dođe"
Možds čak i ne bi ganjao tu njihovu garanciju ali zbog takog odnosa sad baš hoću

. Isto kako su me agresivno htjeli uvjerit da sam nosim na servis doslovno je bila izjava: "pa oni su Vam tu kraj nas i ne možete njima odnijet ????" (radi se o sd u cc one east i agramu)
Imo sam istu priču sa philips fenom, odnešen na servis, servis izdao nalog za zamijenu uređaja došli trgovcu, trgovac da novi uređaj i "vrijedi vam stara garancija", voditelj plslovnice i odmah isprike i popunjavanje nove garancije.