View Single Post
Staro 09.02.2017., 00:03   #5426
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor simpleplan Pregled postova
Imam onaj stari 3d paket, ispada cca 250 kn mjesecno za 12 mbita, a ovaj novi je 200 kn i 35 mbita- zato bih potpisao novi ugovor.

Slika je uzas, ali upravo imam TV ispred TV-a (na njuški sam danas uzeo TV za apartman na moru pa sam ga isprobavao ispred standardnog na zidu) pa nema svjetla, a nisam se ni potrudio previše

Prvi put vidim ovo čudo koje preporučaš, izgleda vrijedno 250 kn na njuškalu. Probat ću s njima pregovarat da mi ostave stari uređaj ako žele da ostanem kod njih.
Nećeš uspjeti ispregovarati ništa, nitko nije
Jedino što možeš ostaviti karticu, kupiti si Conax Cam modul za TV i dokupiti za 10 kn mjesečno veću brzinu bez ugovorene obveze (to sam i ja napravio prije par mjeseci (imaš ovdje u temi pa ako te zanima potraži malo) i imati ćeš najbolju sliku koju možeš dobiti (a da nije HD... iako ti TV-katrica otključava i neke HD kanale no to ovisi gdje se nalaziš.. imaš i o tome u ovoj temi)

Istina da time plaćaš 60 kn više svaki mjesec nego da sklopiš novi ugovor ali si svoj gazda i bez novog ugovora što vrijedi više od tih 60 kn.

PS. Uglavnom, pričekaj s odlukom još par dana da se jave i drugi s foruma sa svojim mišljenjem i na kraju napravi kako je tebi najbolje no osobno nikad ne bih išao na sklapanje novog ugovora s njima (Vip= pljuc-pljuc).

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 09.02.2017. u 00:11.
bertone je offline   Reply With Quote