Dakle, meni su na LG G2 mjenjali matičnu ploču. Dobio sam novu garanciju 24 mjeseca. Amen.
Na garanciju sam nosio razne kućanske aparate, svaki puta nova garancija je bila. E sad, ili je po zakonu ili sam ja toliko bio uvjerljiv pa su mi dali novu garu na lepe oči
Lijepo ti idi tamo i pokaži im zakon taj. A ako se krene grčit, odma pred njim nazovi inspekciju. Malo to previše košta da bi oni dizali rukice i pravili se toše. Kad treba karticu propeglat, onda se daje guzice. A kad roba rikne, onda ko te jebe Milane.
@Fripper
Nema politike uvoznika, servisa, distributera. Postoji zakon Republike Hrvatske. To što oni tamo pišu i trabunjaju, to su finte i fore i njihove želje.
Jednostavno je, mobitel ima 24 mjeseca jamstva kojeg daje prodavač. Na mobitelu je zamjenjen BITNI dio. Ide novo jamstvo od 24 mjeseca od strane onoga kome je plaćeno. Nema jamstva prve godine i jamstva druge godine.
Prodavači u nekim centrima i trgovinama dobivaju nagrade i bonuse za svakog korsnika RMA procedure koju zajebu. Kao i što dobivaju po prstima kad im naleti netko poput mene. Znam iz prve ruke, pričaju mi ljudi koji to nažalost rade.