Citiraj:
Autor ćubi
Kod mene je GM 5d trenutno viška i trebao bih ga prodati, (7.0 patch 5.studeni)
No prije toga bi htio rijesiti problem, a to je da chrome i internet pretrazivaci temeljeni na njemu da znaju zamrznuti na stranicama tipa index i katalozi.net
S obzirom da sam s nekim forumasima kontaktirao i da oni taj problem nemaju,a Agram kaže da je problem u stranicama koje nisu optimizirane za mob (tipa katalozi, tj. issuu preglednik) i da se zbog toga dogodi da nemoze odraditi kolicinu podataka u tom trenu te chrome zablokira i ujedno na koju minutu zablokira i uređaj.
Meni je malo nelogicno da chrome štuca na čistom androidu, dok neki slabiji mobiteli to isto odrade bez problema.
Recimo testirao sam te iste stvati na na mozilli i tamo nema nikakvih problema ni blokiranja, zamrzavanja prilikom surfanja, pa me to navodi da je neka sofverska greska, no ako netko ima rijesenje za ovaj problem neka javi. ili je pak rijesenje ne koristiti chrome i sve sto ima veze s njim? 
|
Ja na svim do sada mobitelima sa Qualcomm Snapdragon čipsetom imam Rbrowser(i sada G5 i GM5+) i nikada nikakav problem.Chrome ne koristim ni na Macbooku ni na mobitelu.
Možda to riješi problem..